10 ene 2011

Telma&Louise

Thelma i Louise, una pel·lícula bastant difícil de descriure, fugitives feministes lluitant contra el sistema, un western on enlloc de cavalls hi ha un Ford Thunderbird.
El masclisme queda molt reflexat a la pel·lícula, les protagonistes canvien al llarg de l'obra, tenen nous objectius i diferents aspiracions que les que tenien al principi.
Ridley Scott surt de les pel·lícules futuristes a les quals ens te acostumats i prova amb un nou genere que queda basant lluny del que a USA es vol veure, la pel·lícula va tenir mes èxit a Europa que al país on va néixer.
Un clàssic del que tothom a sentit parlar o almenys ho hauria de fer.


"Buenos días, damas y caballeros: esto es un asalto. Ahora, si nadie pierde la cabeza, nadie perderá la cabeza. Simon, diles que se tumben en el suelo, por favor, ahora mismo. Déjame ver quien ganará un premio por permanecer tranquilo. Señor, ¿quiere hacer los honores? Saque todo el dinero de ese cajón y póngalo en una bolsa de papel. Tendrá una increíble historia que contar a todos sus amigos. Si no, tendrá un agujero en el pie. Usted decide."

No hay comentarios:

Publicar un comentario